تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سخنگوی دولت: همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم/ذخایر راهبردی ما هنوز استفاده نشده / پرواز‌ها برقرار نیست

سخنگوی دولت گفت: این روز‌ها خواهد گذشت، اما ایران همراهی مردمان و برخی از دولت‌ها نظیر ونزوئلا و پاکستان را فراموش نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگوی تلویزیونی با قدردانی از حضور مردم در نماز جمعه همدلی هفته اخیر، اظهار کرد: حضور مردم در این نمازجمعه جانانه بود و یک‌بار دیگر این حضور شگفت‌انگیز مردم محاسبات دشمن را بهم ریخت و همدلی و همبستگی مردم نماد معناداری از قدرت مردم ایران است.

وی افزود: معمولاً دشمن در محاسبات فقط تا حدودی قدرت نظامی را ارزیابی می‌کند، اما از پشتیبانی مردم و همبستگی آنان در شرایط سخت که نماد اصلی قدرت ما را در کنار موشک‌های ما نشان می‌دهد، ناآگاه هستند.

ایران همراهی مردمان و برخی از دولت‌ها را فراموش نخواهد کرد

سخنگوی دولت با اشاره به تظاهرات ایرانیان خارج کشور در لندن، اسلو و ونکوور، اظهار کرد: همراهی مردم عراق، لبنان، ونزوئلا، ترکیه و هلند را با ایران داشتیم. این روز‌ها خواهد گذشت، اما ایران همراهی مردمان و برخی از دولت‌ها نظیر ونزوئلا و پاکستان را فراموش نخواهد کرد.

مهاجرانی با قدردانی از اقدامات جایگاه‌داران سوخت، گفت: ما در نهمین روز تهاجم رژیم صهیونیستی به کشورمان هستیم و در این مدت شاهد همراهی بسیار خوب جایگاه‌داران سوخت با مردم بودیم. جا دارد از جانفشانی آتش‌نشانان خودمان هم قدردانی کنم.

ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده نشده است

وی با اشاره به اقدامات دولت در مدیریت عمومی کشور، تاکید کرد: وزیر جهادکشاورزی برای روند تامین و توزیع محصولات کشاورزی تاکید کرده که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد و ذخایر راهبردی ما هنوز حتی استفاده هم نشده است.

مهاجرانی ادامه داد: رئیس سازمان دامپزشکی کشور هم با توجه به مهمانپذیری بیشتر برخی استان‌ها، در این مناطق سه‌شیفته شدن کار‌ها انجام شده و برای نظارت بهداشتی هم این امر در راستای حفظ کیفیت محصولات ارائه‌شده افزایش یافته است.

سخنگوی دولت گفت: در زمینه عرضه و تامین محصولات در وزارت صنعت، معدن و تجارت به استانداران اختیاراتی داده شده است. در زمینه بازگشت اصناف به کار‌های خود هم رئیس اتاق اصناف از فعالیت اتحادیه‌های صنفی و بازگشت آن به شرایط عادی خبر داده است.

شاهد بازگشت مسافران زیادی به شهر‌ها هستیم

وی یادآور شد: اکنون شاهد بازگشت مسافران زیادی به شهر‌ها هستیم و مبادی ورودی، تراکم خودرو‌ها بالاست، اما با توجه به اقدامات خیلی خوب نیرو‌های امنیتی ممکن است صف ورودی به مبادی شهر‌ها کمی طولانی شود. از مردم می‌خواهیم صبر و شکیبایی بیشتری داشته باشند و به نیرو‌های امنیتی با خداقوت‌گویی دلگرمی بدهند.

خواندن کنتور‌ها تا چند روز آینده انجام نمی‌شود

مهاجرانی تاکید کرد: طبق اعلام شرکت ملی گاز و وزارت نیرو، خواندن کنتور‌ها تا چند روز آینده انجام نمی‌شود، اگر افرادی برای خواندن کنتور مراجعه داشتند، مردم بدانند که هیچ نیازی به بازکردن در‌ها نیست و موارد مشکوک را هم به شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ اطلاع‌رسانی کنند.

سخنگوی دولت افزود: همچنین اگر افرادی دچار شرایط اضطرابی خاص شدند، دو سامانه «مشاوره ۴۰۳۰» و «صدای مشاور» با شماره ۱۴۸۰ فعال هستند می‌توانند تماس بگیرند. همچنین جمعی از روانشناسانی که در وزارت علوم فعال هستند در این سامانه‌ها انجام وظیفه می‌کنند.

وی ادامه داد: شرکت پست هم اعلام کرده اگر محموله‌هایی بوده که مراجعه شده، اما کسی برای تحویل نبوده است، مردم نگرانی نداشته باشند و زمان نگهداری این محموله‌ها ادامه می‌یابد و به مبدأ باز نخواهد گشت.

همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم

مهاجرانی با بیان اینکه به دلیل تهدیدات همچنان بر بستر اینترنت ملی هستیم، اظهار کرد: کسانی که خارج از کشور هستند و نگران عزیزان خود هستند می‌توانند با نصب پیام‌رسان‌های داخلی در ارتباط با عزیزان خود قرار بگیرند. سامانه‌ها کاملاً امن هستند و از این نظر مشکلی وجود ندارد و کیفیت ارتباطی خوبی برقرار می‌شود.

پرواز‌ها برقرار نیست

سخنگوی دولت تاکید کرد: در حوزه وزارت راه همچنان با توجه به اهمیت حفظ جان شهروندان پرواز‌ها برقرار نیست و لغو است.

بسته ویژه‌ای برای حمایت از تولید در شرایط بحران در نظر گرفته شد

وی افزود: معاونت صنایع عمومی وزارت صمت اعلام کرده که بسته ویژه‌ای برای حمایت از تولید در شرایط بحران در نظر گرفته شده که این بسته شامل محور‌های استمهال بدهی‌ها، تعویق اقساط بانکی، مالیاتی و تامین اجتماعی و اعطای تسهیلات است.

مهاجرانی اعلام کرد: واردات ۷۴ هزار تن کالای اساسی در ۲۴ ساعت گذشته انجام شده است. با توجه به اینکه برخی محصولات کشاورزی بیش از نیاز کشور تولید شده و تجار ما نباید در دنیا بدعهد جلوه داده شوند، جریان صادرات برای محصولاتی که مصرف داخلی را برآورده کردند و مازاد نیاز وجود دارد، ادامه خواهد یافت.

شهادت ۵۴ زن و کودک از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی

سخنگوی دولت همچنین با بیان اینکه ۵۴ زن و کودک از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، اظهار کرد: ۱۹۴ زن و کودک هم در این مدت مصدوم شدند. ما شاهد آسیب به چند بیمارستان نیز بودیم که خلاف همه قوانین بین‌المللی است. ۶ آمبولانس مورد اصابت قرار گرفته و ۳ امدادگر هلال احمر به شهادت رسیده‌اند.

وی یادآور شد: رئیس سازمان هلال احمر در همین زمینه شکایتی به نهاد‌های جهانی تنظیم و اعلام جرم به دادستان دیوان کیفری عمومی کرده است. کمیته صلیب سرخ و فدراسیون صلیب سرخ جهانی هم این حملات را محکوم کردند و پیگیری حقوقی را دنبال خواهند کرد.

مهاجرانی گفت: وزیر علوم نامه‌ای را به مدیرکل یونسکو نوشته است و ۱۲ نفر از استادان دانشگاه را به عنوان شهدای ترور و تجاوز رژیم صهیونیستی اعلام کرده است. ما در حملات رژیم صهیونیستی شاهد شهادت دکتر مرضیه عسگری فوق‌تخصص کودکان به همراه دختر سه‌ساله‌اش بوده‌ایم.

شهادت ۲۴ نفر از ورزشکاران

سخنگوی دولت همچنین اعلام کرد: شهادت ۲۴ نفر از ورزشکاران را هم شاهد بودیم. از جمله شهادت سروان وحید خسروداد قهرمان کیک‌بوکسینگ کشورمان و علی مرادی بازیکن ۲۲ ساله فوتبال که در خرم‌آباد به شهادت رسید. هنوز هم ما شاهد حملات به مراکز مسکونی هستیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر